Filmpjes

Belevingscentrum De Brug - eerste bezoekersOp zaterdag 10 januari 2015 opende het gloednieuwe Belevingscentrum De Brug de deuren in Vroenhoven. In het Belevingscentrum komen twee werelden samen: het verhaal van de start van WO II voor België op en rond de brug van Vroenhoven en de wereld van de kanalen en de binnenvaart.Evolutie van de trafiekEen film over de geschiedenis en evolutie van het Albertkanaal en de trafiek.


Lees de tekstversie

Europa steunt de binnenvaartEen film over de Europese en Vlaamse steun die naar infrastructuurprojecten en allerhande stimulerende maatregelen en projecten gaat.


Lees de tekstversie

Een vlot bereikbare havenEen film over de Beverdonk Container Terminal.


Lees de tekstversie

ComodaliteitEen film over comodaliteit, meerdere manieren van transporteren combineren, op de kanalen van nv De Scheepvaart met als voorbeeld de haven van Genk.


Lees de tekstversie

Het kanaal van de toekomstEen film over het Europese belang van het Albertkanaal en de benodigde investeringen in de infrastructuur van nv De Scheepvaart.


Lees de tekstversie

Bewust kiezen voor binnenvaartEen film over de voordelen van de binnenvaart met als voorbeeld het zinktransport van Nyrstar.


Lees de tekstversie

nv De Scheepvaart vaart een duurzame koersEen film over de duurzame eigenschappen van binnenvaart: Ontlasting van de wegen, natuurontwikkeling en watervoorziening.


Lees de tekstversie

nv De Scheepvaart loodst groot en klein door vlotte en veilige waterenEen film over de klantgerichte dienstverlening van nv de Scheepvaart die vlot en veilig scheepvaartverkeer beoogt.


Lees de tekstversie

Recreatie op en rond de kanalenFilm over de recreatiemogelijkheden die de kanalen bieden en de accommodaties die nv De Scheepvaart aanbiedt en waarin ze investeert.


Lees de tekstversie

Innovatie troef op de binnenvaartEen film over de focus op innovatie en de ecologische en economische voordelen daarvan. Pallettentransport en een proefvaart van Nyrstar worden uitgelicht.


Lees de tekstversie

Voordelen van de binnenvaartEen film over de economische en ecologische voordelen van de binnenvaart.


Lees de tekstversie

nv De Scheepvaart - MissieEen film over de missie van nv De Scheepvaart: het onderhoud en de exploitatie van het Albertkanaal en de Kempense kanalen.

 

Lees de tekstversie

Bedrijventerreinen en kaaimurenEen film over de investeringen en mogelijkheden op gebied van bedrijventerreinen en kaaimuren.


Lees de tekstversie

Verhoging van de bruggenEen film over het verhogen van de bruggen om de capaciteit van de kanalen te vergroten.


Lees de tekstversie